29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelamandelessencebakpoederboterchocoladeeieidooiereiwitfijne kristalsuikerfrituuroliekaneelmelkpoedersuikerpralinérietsuikerroomslagroomsuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Profiteroles met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, ei, fijne kristalsuiker, halfvolle melk, maïzena, pure chocolade, rietsuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Mokkataart met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, gemalen blanke amandelen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, sterke espresso, volle melk en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade tartelette

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, bloem, ei, maïzena, pure chocolade, roomboter en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Ricottabeignets met chocolade en sinaasappel

Ingrediënten:
bakpoeder, bier, bloem, cointreau, frituurolie, lange vingers, lange ziti, maïzena, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur / kaas
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Ontbijt / diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Crumble Met Gebruinde Boter, Chocolade En Bramen

Ingrediënten:
bramen, cacao, chocoladedruppels, maïzena, bloem, grof zeezout, havermout, kristalsuiker, boter, pure chocolade en vanillepoeder

Soort:
fruit / zoet / crumble/gratin / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Chocolade taart met kriekenbier-gelei en jeneverbesschuim

Ingrediënten:
aardappel, agar-agar, ahornsiroop, amandelmelk, anijs, baking soda, bietjes, kikkererwten, boerenkool, bonen, cacao poeder, dressing, fijne kristalsuiker, bloem, zout, jenever, macadamianoten, maïzena, melk, olie, pannenkoekenstroop, pure chocolade, suiker, citroensap en zeewiersalade

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Chocoladecustard

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, eidooier, maïzena, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Brownies

Ingrediënten:
bloem, pure chocolade, ei, ganache, hazelnoot, maïzena, roomboter, rozijnen, suiker en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Boomstam met walnoten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, sterke koffie, vanille-extract, walnoten, walnotenlikeur en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Leche frita met kaneelsiroop

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, vanille-extract, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / frituur
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Minionkusjes

Ingrediënten:
amandelaroma, amandel, boter, maïzena, meel, pure chocolade, suiker en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht uit Down to earth:

Zachte chocoladecake met kersen

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Recept uit Het gouden bakboek:

Lekker luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, cacaopoeder, donkere chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, patisseriebloem, rode vruchten, room, solo patisserie en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:

Soesjes met vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillestokje, water, witte chocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Meringue-notentaart met variaties voor de vulling

Ingrediënten:
amandel-aardbeimengsel malakoff, amandelen, amandelessence, bloem, boter, chocoladecrème, chocoladeglazuur, eiwit, amandel, maïzena, mokkacrème, mokkaglazuur, mousse au chocolat, mousseline au chocolat, praliné, pure chocolade, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Le glorieux - Rijke luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, boter, chantilly meringuée, chocolade, chocoladeboter, chocoladevulling, crème au beurre, crème chantilly, ei, geraspte chocolade, italiaanse meringue, maïzena, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Diplomatetaart Tahiti

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, maïzena, pure chocolade, sinaasappelsap, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Biscuitbodem

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, maïzena, pure chocolade, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Haal meer recepten op...