696 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobotercitroencitroensapgemalen komijngemberknoflookkomijnzaadkorianderzaadkurkumalimoenlimoensapolijfoliepeperpeterselierode paprikarode uisuikertomatenpureewaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Okra met tomaten, citroen en koriander

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, ingemaakte citroen, koriander, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, okra, olijfolie, peterselieblad, rode chilipeper, rode paprika, tomaat, ui, water, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Tomatensoep met griesmeel en koriander

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, koriander, mild paprikapoeder, olijfolie, semolina, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Urad dal met kokos en koriander

Ingrediënten:
fruitjes, garam masala, geklaarde boter, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, kokos, kokosroom, koriander, limoen, tomaten, ui, zout, zwarte urad dal en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Zoete Ui Met Maisbrood

Ingrediënten:
cacao, cheddar, chilipoeder, fijne kristalsuiker, gedroogde oregano, groene chilipeper, groene paprika, komijnpoeder, korianderpoeder, mais, melk, plantaardige olie, polenta, rode uien, scharreleieren, tarwebloem, knoflook, bakpoeder, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, witte uien, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Tomaat-kokoschutney

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, chilipoeder, curryblaadjes, gedroogde rode peper, kokosnoot, komijnzaad, koriander, kurkuma, limoensap, mosterdzaad, suiker, tomaat, ui, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met tomaat

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mais met tomaten

Ingrediënten:
cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, jalapeñopeper, koriander, limoen, maïskorrels, maïsolie, thaise peper, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met tomaten en korianderblad

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, limabonen, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tomaten uit blik, tuinboon, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met tomaten en olijven

Ingrediënten:
basilicum, borlottibonen, edamamebonen, knoflook, koriander, limabonen, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tomaten uit blik, tuinboon, ui, zout en zwarte olijf

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Linzen in tomaten-citroensaus

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, tomaat, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ras el hanout, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Geroosterde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, tomaat, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...