Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gember, ketjap, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, taugé, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept van Miss Fromage: