Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
5 uur gegaarde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, ei, knoflook, lamshals, lamspoulet, lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, fruit, granen, kaas, knoflook, linzen, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, vet, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: