Recept van Okoko recepten:
Gebakken varkensvlees met sojasaus
- Ingrediënten:
- basilicum, chilipepers, lichte sojasaus, plantaardige olie, poedersuiker, rijst, knoflook, ui en varkensfricandeau
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sesamolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olijfolie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smaak van china:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit The naked chef: