106 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflooklaurieroliepaprikapaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierode paprikasuikertomatenpureeuizout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan gehaktbrood met zongedroogde tomaat en seitan

Ingrediënten:
avocado, brood, cherrytomaatjes, ei, eiwitten, fruit, gehaktbrood, groene salade, havermoutvlokken, water, hennepzaad, knoflook, kruidenmix, lijnzaad, noten, notenmix, olie, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, seitan, sesamolie, taart, knoflook, tomaten, uien, verse peterselie, vet, vis, vlees, zongedroogde tomaatjes en 
zout en peper

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Pizza Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Lamsempanado's

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, ei, eidooier, kaneelpoeder, lamsgehakt, olijfolie, paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Knoflooksoep

Ingrediënten:
chilipoeder, eieren, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tomaten, water en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Driekleuren vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, pesto, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Terong Balado

Ingrediënten:
asem, aubergine, aubergines, djahé, ei, eieren, fruit, kardemompitjes, ketjap manis, knoflook, kruidnagel, kunyit, laos, limoen, limoensap, lombok, lomboks, olie, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, knoflook, tomaat, ui, water, zwarte thee en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Maisnuggets in Mexicaanse stijl

Ingrediënten:
ananas, avocado, chilipoeder, chilisaus, eieren, kaas, wortel, kikkererwtenmeel, knoflook, limoen, maiskolven, maïskorrels, mango, plantaardige olie, rodekool, sla, bakpoeder, zout, tomaat, tortilla, verse koriander, water, witte bonen en zure room

Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Shakshuka met kidneybonen en tahindressing

Ingrediënten:
bulgur, eieren, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kidneybonen, olijfolie, paprikapoeder, pitabroden, tahin, knoflook, tomaat uit blik, kruiden, citroensap, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Boekweitflensjes

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, eieren, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rucola, trostomaten, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...