Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit A little bite of Beddington:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De worst story:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken: