Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, boter, bruine basterdsuiker, droge sherry, ei, eiwit, gemberpoeder, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok: