Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: