Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gember-rijstwijnazijndressing
- Ingrediënten:
- citroengras, gember, olijfolie, peper, rijstwijnazijn, sojasaus, suiker en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, droge sherry, fijne kristalsuiker, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: