Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Cannellinibonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, laurier, olijfolie, rode ui, salie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, koriander, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, witte bonen, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: