Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De Urban Cook:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon: