Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Maiala al latte - Italiaans varkensvlees in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, halfvolle melk, knoflook, rode ui, rozemarijn, varkensrib en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gehakt, gekookte ham, kalfsgehakt, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, varkensgehakt, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Made by Ellen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: