Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Börek met lamsvlees
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, eiwit, fruit, gehakt, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier: