407 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeidooierkaneelknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomrundergehaktslagroomspecerijenspinazietijmuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lente-blanquette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eierdooier, groene asperge, lente ui, mager kalfsvlees, margarine, nootmuskaat, salieblaadjes, slagroom, sugar snaps, vleesbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, nootmuskaat, paddestoel, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Jerk ham, ei en friet

Ingrediënten:
ananas, ei, friet, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, madame jeanette peper, marmelade, moutazijn, nootmuskaat, olijfolie, piment, rietsuiker, rum, tijm, ui en varkensschouder

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalami

Ingrediënten:
dragon, eiwit, gekookte ham, kipfilet, knoflook, lente-uitjes, nootmuskaat, olijfolie, peper, pistachenoten, slablaadje, slagroom, witbroodkruim en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...