Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Het groot fondue boek:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Avondmaal uit Home Made winter:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse: