Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel met laurier
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, laurier, olijfolie, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept van Food & Friends: