236 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeigembergroentebouillonkippenbouillonknoflooklente-uinootmuskaatolieolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspeterseliesjalotsojasaustijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen met shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, pintobonen, rozemarijn, shiitake, sojabonen, tijm, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Runderstoofpot met witte bonen

Ingrediënten:
aardappel, eekhoorntjesbrood, gedroogde boterbonen, grote witte bonen, knoflook, peper, runderborst, runderribstuk, shii-take, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:

'Pizza bianco' van platbrood

Ingrediënten:
bloem, paddestoel, gist, kikkererwten, knoflook, olijfolie, peper, salie, taleggio, tijm, truffelolie, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Herfstpastei

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, ei, gemberpoeder, paddestoel, hertebiefstuk, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, rundergehakt, wild zwijnfilet en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mediterrane groenten

Ingrediënten:
aubergine, chinese paddestoelen, ciabatta, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, minipompoen, paprika, peper, venkel, zeezout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen gevuld met pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, lente ui, olijfolie, paddestoelen, paneermeel, parmezaanse kaas, parmigiano, peper, pesto, pistachenoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingsoep

Ingrediënten:
droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflookbieslook, lichte sojasaus, rijstazijn, shiitake, suiker, tahoe, varkensvlees en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Paddenstoelen op toast

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroenrasp, dragon, paddestoel, knoflook, olijfolie, boter, paddenstoelen, peper, peterselie, ricotta, zeezout, zout en zuurdesembrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Dim sum

Ingrediënten:
bleekselderij, buffalo's, eiwit, gemalen komijn, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente ui, meelwormen, notenolie, risottorijst, sambal oelek, sesamolie, sherry, shiitake, sjalot, sojasaus, sprinkhanen, witte peper, wontonvel, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...