Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Simpel:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: