121 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroeneiknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselietijmtomatenpureeuiwitbroodwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hartig paleo brood

Ingrediënten:
amandelmeel, brood, chiazaad, eieren, feta, groene olijven, kaas, kokosolie, water, lijnzaad, meel, olie, olijven, pitten, pompoenpitten, sesamzaad, tomaten, water, water, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, tomaat, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Tomaten-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, broodkruimels, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Okra in karnemelkkorst met tomaten-broodsaus

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bloem, fijne kristalsuiker, fijne polenta, karnemelk, knoflook, koolzuurhoudend water, okra, olijfolie, tomaten, tomatenblokjes uit blik, zonnebloemolie, zout, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met plakken aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanolie, penne, tomaten en ziti

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Groene paprika´s gevuld met gehakt

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, serranoham, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, brood, foelie, gehakt, melk, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Clubsandwich

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bonenpasta, frituurolie, brood, komkommer, mayonaise-paprikaremoulade, peper, romainesla, tempeh, tomaten en zout

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Inktvis in eigen inkt met rijst (eerste versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, inktvisinkt, inktzakjes, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, rijst, rode wijn, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Cajunkoekjes van zalm en garnalen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cajunkruiden, ciabatta, citroen, dille, extra vierge olijfolie, garnalen, ijsbergsla, komkommer, mierikswortel, olijfolie, oud brood, rode spaanse peper, rodewijnazijn, tomaat en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemengde gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brood, courgette, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde pijlinktvisjes

Ingrediënten:
bloem, brood, eierdooier, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Lasagne met krokante eend

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brood, cheddar, chianti classico, eend, fontina, tomaat, goudse kaas, halfvolle melk, knoflook, kruidnagels, laurier, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, spinazie, taleggio, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / wild / gevogelte
Haal meer recepten op...