67 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembotercourgettegele paprikagroentegroentebouillonkaasknoflookkruidenmelkmozzarellaolijfolieoreganopaprikapeperpijnboompittensjalotsuikertomatenpureeuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crostini met gegrilde paprika en basilicum

Ingrediënten:
baguette, groene paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, stokbrood, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Aardappelgratin met paprika

Ingrediënten:
basilicum, boter, groene peper, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, room, tomatensap, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentetaart met kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met bresaola en paprika

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Pappardelle met aubergine en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, basilicum, gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Rode pesto

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pennette met paprikasaus

Ingrediënten:
basilicum, gele paprika, groene paprika, knoflook, mezze penne, olijfolie, parmezaanse kaas, robiola, rode paprika en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cappelletti al pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bleekselderij, brie, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, parmigiano reggiano, pecorino, rode paprika, spinazie, tomatenpuree en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Recept uit Thuis in de keuken:

PESTO

Ingrediënten:
gedroogde tomaten, groene kruiden, groente, kaas, noten, olie, ui en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Groentesalade met parmezaankoekjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bosui, courgette, gele paprika, groene paprika, honing, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaaspoeder, rode paprika, rucola, veldsla en waterkers

Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gelaagde groentetaart

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ricottadumplings

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, rode paprika, melk, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier en balsamico-azijn

Ingrediënten:
arame bruinwier, balsamicoazijn, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode wijnazijn, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...