Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, avocado, basilicum, boter, dille, ei, eidooier, gerookte garnalen, gerookte zalm, honing, knoflook, komkommer, kruiden, mayonaise, melk, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, ui, vis, zalmfilet |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Aan onze tafel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?: