Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, rode ui, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt: