86 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoncitroensapeidooiergroentebouillonkippenbouillonmelkolieolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepreiroomsjalottijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hardgekookte eieren met jachtsaus

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, paddestoel, peper, suiker, tomaat, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Pasteitjes met rundvlees en champignons

Ingrediënten:
bieflap, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, champignons, ei, eidooier, knoflook, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, tijm, tomaat, tomaat in blik, ui, wijn, zeezout en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Salade van koude somen met avocadodip en gevulde kiprolletjes

Ingrediënten:
avocadodip, ei, geklaarde boter, gember, kastanjechampignons, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, pastinaak, peper, peterselie, raketsla, somen, suiker, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Steak tartare (tweede versie)

Ingrediënten:
champignon, eierdooier, knoflook, mager rundergehakt, mosterd, peper, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Paddestoelenravioli in preisaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, koffieroom, paddestoel, peper, prei en sjalot

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Groentenquiche

Ingrediënten:
30plus kaas, bloem, champignon, courgette, demi creme fraiche, ei, gedroogde italiaanse kruiden, knoflook, margarine bladerdeeg, olijfolie, peper, ui, winterpeen en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Gado gado compleet met pittig gebakken tempeh

Ingrediënten:
bloemkool, boter, champignons, chinese kool, ei, gemalen koriander, ketjap asin, knoflook, komijn, komkommer, kroepoek, kurkuma, peper, pinda’s, plantaardige olie, prei, satésaus, sperziebonen, taugé, tempeh, ui, winterwortel, zilvervliesrijst, zoete chilisaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Paddestoelen-notenpaté

Ingrediënten:
belegen kaas, cashewnoten, ei, knoflook, olijfolie, paddestoelen, peper, rode ui, verse peterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Poularde op de wijze van Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, eieren, extra vergine olijfolie, knoflook, paddestoelen, peper, poularde, rivierkreeftjes, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Poolse bietensoep met paddestoelenflapjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eidooier, gedroogde paddestoelen, kastanjechampignon, knoflook, kruidenbouillon, paneermeel, peper, rode biet, ui, verse dille, vleesbouillon en zout

Keuken:
Pools
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin van rivierkreeft - gratin de queues d'écrevisses

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paddestoelenragout met gepocheerd eendenei

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, dragon, eendenei, gedroogde porcini, paddestoel, knoflook, olijfolie, peterselie, tijm, truffelolie, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lijsterpastei

Ingrediënten:
beschuit, bloem, bosui, boter, broodkruim, champignons, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, maïzena, olie, peper, peterselie, quorn, sjalot, vegetarische kipstukjes, witte bonen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / pastei
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde champignons - funghi ripieni

Ingrediënten:
boterham, champignon, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, portobello, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelensoufflé - soufflé di funghi

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Kip Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, garnaal, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rivierkreeft, stokbrood, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, zilverui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Haal meer recepten op...