361 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeigerookt paprikapoederknoflookkomijnkorianderolieolijfoliepaprikapeterselierode chilipeperspecerijensuikertomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing jiao rousi - Ingemaakte pepers met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Amerikaanse barbecuekruiden

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde marjolein, knoflookpoeder, lichte basterdsuiker, nootmuskaat, paprikapoeder, uienpoeder en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gerookte tomatensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, peper, tomaat, tomaat in blik en zout

Soort:
soep/bouillon / roken / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Olijfoliecrackers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, grof zeezout, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Rauwe-uienchutney

Ingrediënten:
cayennepeper, chaat masala, paprikapoeder, peperkorrel, rode ui, rodewijnazijn, ui en zout

Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Lomo embuchado - Gedroogde varkenslende

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, gedroogde tijm, knoflookpoeder, muscovadosuiker, nitrietpekelzout, paprikapoeder edelsusz, pimenton de la vera dulce, rode wijn, varkenslendefilet en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Cajun-gewürz - Cajunkruiden

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, gedroogde oregano, gedroogde tijm, knoflookzout, paprikapoeder, uienpoeder, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Komkommersalade met zure room

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, komkommer, paprikapoeder, peterselie, witte wijnazijn, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Basisrecept uit Spice Wise:

Bamikruiden

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Penne met salie-ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, paprikapoeder, penne rigate, peper, roomboter, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Komkommersalade met yoghurt

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, komkommer, paprikapoeder, peterselie, witte wijnazijn, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, chilipoeder, vijfkruidenpoeder, honing, karnemelk, kippenvleugels, knoflookpoeder, paprikapoeder, selderijzaad, tabasco, uienpoeder, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zwart gebakken cajun-visfilets

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, oregano, tijm, witvisfilet, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

gemarineerde zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, paprikapoeder, water, wittewijnazijn, zeeduivel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Olijfoliecrackers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, grof zeezout, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue Flambée

Ingrediënten:
calvados, cayennepeper, champagne, cognac, comté, droge witte wijn, ei, emmentaler, gin, gruyère, kirsch, maïzena, nootmuskaat, paprikapoeder, riesling, rijnwijn, rosé sec, stokbrood, whisky, witte peper en wodka

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue Savoyarde

Ingrediënten:
cayennepeper, champagne, cognac, comté, droge witte wijn, ei, emmentaler, gin, gruyère, kirsch, maïzena, nootmuskaat, paprikapoeder, riesling, rijnwijn, rosé sec, stokbrood, whisky, witte peper en wodka

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Tortellini met salie-ansjovisboter en garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, noorse garnalen, paprikapoeder, peper, roomboter, tortellini, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fast-Cured Pepperoni

Ingrediënten:
allspice, bactoferm® f-lc fermentatiestarter, cayennepeper, chilipoeder, dextrose, gedestilleerd water, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, melkzuur, runderhalslap, suiker, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Feestbeestmix

Ingrediënten:
braggs, cayennepeper, chilipoeder, cornflakes, gepofte rijst, granen, notenmix, olijfolie, paprikapoeder, sherryazijn, sojasaus, tamari, zoute stokjes en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / noten en zaden / hartige hapjes / veganistisch / vegetarisch / noten
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Tajine met kefta & citroen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, stoofvocht, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

salade met rauwe tomaten en paprika´s

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene paprika, grof zeezout, ingelegde citroen, paprikapoeder, peterselie, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...