Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, citroen, courgette, dressing, groente, honing, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, munt, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, tahin, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Turquoise:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: