Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Romige mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, kruidenbouillon, lamsoor, margarine, mosselen, saffraan, salie, slagroom, ui en zeekraal
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek: