Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, selderij, specerijen, tijm, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo: