Recept uit Ons bakboek:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout
- Soort:
- fruit
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, bakkersgist, bakpoeder, bittere chocolade, bruine rum, citroen, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Bij de koffie uit Sweet:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De Urban Cook:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: