144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjambakkersgistbakpoederbittere chocoladebruine rumcitroencitroenraspcitroensapcognaceieidooiereiwitgistkaneelkristalsuikermelkpure chocoladeslagroomsuikervanillesuikerwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Baba met rum

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Rum baba

Ingrediënten:
00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Rum and raisin cake with rum caramel icing

Ingrediënten:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, boter, ei, kaneelpoeder, lichtbruine moscovadesuiker, melk, poedersuiker, rozijn, rum, sour cream en vanille extract

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Soft gingerbread tiles with rum butter glaze

Ingrediënten:
bicarbonaat, black treacle, bloem, boter, cacaopoeder, donkerbruine basterdsuiker, donkere molasse, eigeel, gemberpoeder, kaneelpoeder, kruidnagelpoeder, poedersuiker, rum en zwarte peper

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Klassieke cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gekonfijte vruchten, gele rozijnen, poedersuiker en rum

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Luchtig gevulde chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bittere chocolade, bloem, boter, cacaopoeder, cognac, ei, espressokoffie, poedersuiker, rum, tafelsuiker en whisky

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Bugnes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, plantaardige olie, poedersuiker, rum, tafelzout en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, frituurolie, jam, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, rum en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Amandelcremetaart met peren

Ingrediënten:
amandelen, amandelschaafsel, bloem, boter, ei, pâte sucrée, peer op siroop, poedersuiker, rum en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Frangipanetaart Met Peer

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, gezouten boter, handpeer, kaneelstokje, melk, poedersuiker, rum, suiker en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kerstbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, bittere amandelolie, bloem, boter, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sukade, sultanarozijnen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Tulband

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, eierdooiers, gistpoeder, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, rum en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...