Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, gember, kip, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Indorock:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maleisie: