Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Wilde zeebaars met paksoi en sake
- Ingrediënten:
- boter gesmolten, gember, knoflook, paksoi, sake, sjalot, sojasaus en zeebaarsfilet
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, kaas, kool, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Bouillon:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan: