Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Rijke groentepuree
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, halfvolle room, melk, peterselie, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: