100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbladpeterseliebloembotercitroencitroensapeieidooierknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperricottaroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmuiwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Spaans

Recept uit Spaans:

Paprika-Uientaart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, gele paprika, gele ui, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Uientaartjes met gorgonzola

Ingrediënten:
hartig deeg, ei, gorgonzola, slagroom, ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Steak-and-kidney pie

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, boter, braadvet, draadjesvlees, lavas, nieren, nootmuskaat, olie, paddestoelen, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, salie, stout, ui, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca d'espinacs

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, spinaziebladeren, suiker, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Volkorenpizza met tofu en kiemgroente

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenzest, gember, gist, knoflook, lente-ui, linzenspruiten, mild kerriepoeder, oesterzwam, olijfolie, peterselie, pompoenpitten, radijsscheuten, ramenasscheuten, rode paprika, shiitake, sojasaus, tarwemeel, tofu, volkoren tarwemeel en zonnebloemolie

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb trempó

Ingrediënten:
bloem, paprika, gist, olijfolie, peterselie, suiker, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Pissaladière met uien en paprika

Ingrediënten:
bladerdeeg, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Taartjes van kweepeer en drie soorten kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodem, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini mediterraneo

Ingrediënten:
biet, bladpeterselie, citroensap, courgette, ei, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, plantaardige olie, ricotta, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Champignon Stilton Gougère

Ingrediënten:
belegen cheddar, bladpeterselie, cayennepeper, champignons, gehakt, halfvolle melk, boter, mosterdpoeder, olijfolie, boter, scharreleieren, stilton, tarwebloem en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaas en pecantaart

Ingrediënten:
aardappel, blauwschimmelkaas, ei, eidooier, halfvolle room, olijfolie, pecannoten, peterselie, ricotta, room, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Turkse pizza met tomaat, lamsvlees en piment - lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gebakken hartige kruimelbodem

Ingrediënten:
basilicum, boter, brood, broodkruim, bruine suiker, kervel, koriander, marjolein, neutrale olie, oregano, peterselie, rozemarijn, sjalot, taart, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:

Tarte tatin van babybietjes

Ingrediënten:
babybietjes, bladerdeeg, boter, bruine suiker, ciderazijn, koolzaadolie, lente-ui, mosterd, olijfolie, peterselie, sjalot en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Empanada met verse kaas en champignons

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, citroensap, eieren, margarine, verse kaas, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Pâté uit Lotharingen - pâté lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, laurierblad, peperkorrel, schouderkarbonade, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Boerensnoepjes - caramelle rustiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, broodkruim, ei, eierdooier, kalfsgehakt, melk, mortadella, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...