Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van Foie Gras "Strassbourg"
- Ingrediënten:
- briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kardemom, knoflook, koriander, kruiden, kruidnagelpoeder, melk, olijfolie, peper, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit India:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit La Mère Brazier:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit India:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Drinken / cocktails uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten: