Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Blije kip in riesling
- Ingrediënten:
- biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: