Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Avgolemono (kippensoep met ei & citroen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, kip, langkorrelige rijst, peterselie, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dille, ei, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pijnboompitten, risottorijst, rode paprika, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: