Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gepocheerde griet
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, griet, spinazieblaadjes, tomaat, visfumet en yoghurt
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Keet smakelijk:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: