Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Makreel in cider
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, double cream, droge cider, makrelen, sjalot en ui
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Noedels:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turquoise:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Sous-vide thuis: