Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Smaakbijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: