404 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroensapeieidooiergroentegroentebouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte peperwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vistaart met zoete aardappels

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, boter, bouillon, kruimige aardappel, melk, room, schelvisfilet, tuinbonen, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ouderwetse aardappels met melkvel

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, druivenpitolie, duizendblad, lavasolie, melk, melkproteinen, postelein, room, roomse kervelstelen, water, waterkersstelen, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht / zuivel
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aardappel Gratin Met Gruyère En Tijm

Ingrediënten:
boter, gruyère, halfvolle melk, slagroom, tijm, knoflook, uien, vastkokende aardappelen, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Zalmchowder Met Citroen, Aardappels En Koolrabi

Ingrediënten:
aardappels, bacon, chilivlokken, citroensap, kippenbouillon, koolrabi, olijfolie, slagroom, venkelzaad, verse dille, wodka, zalm en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Gegratineerde aardappelen - pommes de terre au gratin

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, ei, gruyère, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...