Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: