Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Mosselen in cider
- Ingrediënten:
- bacon, bladpeterselie, boter, cider, crème fraîche, knoflook, mager rookspek, mosselen, prei en zure room
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean: