Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit I love groente:
Recept uit De Urban Cook:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit The naked chef:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan: