150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemboterdragondroge witte wijneigroentebouillonkervelkippenbouillonknoflookkruidenmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomrozemarijnsjalottijmtomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Cannelloni

Ingrediënten:
basilicum, belegen kaas, boter, cannelloni, champignon, kalfspoulet, knoflook, olijfolie, rauwe ham, slagroom, tomaten uit blik, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Spaghetti met parmaham

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, gedroogde chilipeper, groene olijven, knoflook, olijfolie, parmaham, parmigiano reggiano, slagroom en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Orechiette met venkelknol en worst

Ingrediënten:
basilicum, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, orecchiette, oreganoblaadjes, parmezaanse kaas, pasta, rode wijn, runderworst, slagroom, ui, venkelknol, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / voorgerecht uit Hip Holland:

Soep van geroosterde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zalmmousse

Ingrediënten:
gelatine, kruiden, olie, sherry, slagroom en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lasagne al pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, lintmacaroni, majoraan, olie, pijnboompitten, schapenkaas, slagroom, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pizza met ham en room

Ingrediënten:
bloem, cheddar, gekookte ham, gorgonzola, goudse kaas, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, slagroom, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met weidekringzwammen en gevulde courgettebloemen

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroengras, courgettebloemen, daslookblad, doperwten, gevogeltefilet, kipfilet, olijfolie, peper, satépoeder, shii-take, slagroom, thaise basilicum, thaise koriander, tom kha kai van gevogelte, weidekringzwammen, witte erwtenbloemen, zeeasterbladen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Tomatensoep Met Feta En Salamichips

Ingrediënten:
basilicum, feta, groentebouillon, honing, olijfolie, salami, salie, slagroom, knoflook, tomatenblokjes uit blik, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Aspergesoep Met Gemarineerde Asperges En Parmachips

Ingrediënten:
asperges, basilicum, boter, cayennepeper, droge witte wijn, erwten, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, maïzena, olijfolie, parmaham, sjalotjes, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met roomkaas

Ingrediënten:
basilicum, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gedroogde gist, gedroogde tomaten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden hazenzadel met mosterd

Ingrediënten:
bloem, doorregen spek, hazenzadel, kruiden, mosterd, olijfolie, slagroom, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Cannelloni

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Varkenslapjes "Windsor"

Ingrediënten:
ananas uit blik, cocktailkersen, olie, slagroom, sojasaus, tuinkruiden, varkenslapjes, varkensleverpastei, witte peper, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Crespéou

Ingrediënten:
basilicum, bosui, dragon, eieren, feta, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene chilipeper, olijfolie, rode paprika, rode ui, slagroom, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend in kruidensaus - anatra in salsa aromatica

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, eend, eierdooier, laurierblad, olijfolie, peper, slagroom, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse dragon, verse kervel, majoraan, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Haal meer recepten op...