Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Savooiekoolrolletjes met ricotta - involtini de cavolo alla ricotta
- Ingrediënten:
- ei, parmezaanse kaas, peper, ricotta, savooiekool, snijbiet, tomatensaus en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, eidooier, ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, spinazie, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Food & Friends: