Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Paddestoelensoep - potage au cèpes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, spinazie, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag: