Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Wilde zeebaars met paksoi en sake
- Ingrediënten:
- boter gesmolten, gember, knoflook, paksoi, sake, sjalot, sojasaus en zeebaarsfilet
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: