Recept uit The Naked Chef is terug:
Peters lamscurry
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, gember, koriander, kruidenmengsel, lamsbout, limoensap, munt, rode peper, rode ui, tomaat en yoghurt
- Soort:
- curry
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: