Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Gebakken kalfslever met sherry en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, droge sherry, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, roomboter, ui en zout
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept van Oh my foodness:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië: