Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Sole en papillote
- Ingrediënten:
- citroensap, marjolein, peper, tijm, tongfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans: